Noile smartphone-uri Xperia încorporează cele mai avansate tehnologii de înregistrare audio video, precum şi prima experienţă de gaming PlayStation 4 pe un telefon mobil, prin intermediul aplicaţiei PS4 Remote Play.*1

Echipat cu un ecran de 5,2 inci, Xperia Z3 are o carcasă de aluminiu şi panou de sticlă temperată, combinând funcţionalitatea cu design-ul. Având o grosime de numai 7,3 mm şi o greutate de 152g, noul telefon este rezistent la apă şi la praf (IP65/68)*2. Smartphone-ul va fi disponibil în mai multe culori: alb, negru, arămiu sau verde-argintiu.*3

Xperia Z3 Compact este ideal pentru folosirea cu o singură mână, având un design elegant şi cântărind doar 129g. Smartphone-ul are cel mai înalt grad de rezistență la apă și la praf (IP65/IP68)*2 și este disponibil în culorile alb, negru, portocaliu şi verde.

Ambele dispozitive sunt echipate cu tehnologiile renumite ale camerelor Sony precum senzorul de imagine CMOS 1/2.3” Exmor™ RS, procesorul mobil de imagine BIONZ™ şi noul obiectiv superangular de 25mm Sony G-Lens. Astfel, noile smartphone-uri realizează fotografii şi înregistrări video de o claritate remarcabilă, în culori naturale. Sensibilitatea ISO 12800 şi tehnologia avansată de stabilizare a imaginii SteadyShot™ reduc zgomotul din imagine şi îmbunătăţesc expunerea şi reproducerea culorilor.

Noile dispozitive excelează și la capitolul audio, fiind compatibile cu fişierele de înaltă fidelitate direct prin ieşirea de căşti. De asemenea, a fost încorporată şi tehnologia Sony DSEE HX care îmbunătăţeşte calitatea fişierelor audio comprimante (MP3, AAC), apropiindu-le de standardul High-Resolution *4. Ambele dispozitive sunt echipate cu tehnologii de reducere a zgomotului, eliminând aproximativ 98%*5 din sunetele ambientale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *