Cea mai subţire şi mai uşoară (6,4 mm şi 270 g) tabletă compactă*6 din lume promite noi experienţe de divertisment, pe care le poate oferi doar Sony. Concepută pentru a fi folosită cu o singură mână, cu panou FRP ranforsat, tableta dispune de acelaşi design elegant precum smartphone-urile Xperia Z3 şi Xperia Z3 Compact. De asemenea, tableta are cel mai înalt grad de rezistență la praf şi la apă (IP65/68)*2.

 

Xperia Z3 Tablet Compact este prima tabletă din lume care oferă suport pentru aplicaţia PS4 Remote Play*1, oferind utilizatorilor posibilitatea să redea jocurile PS4 pe ecranul său de 8 inci. Tehnologia TRILUMINOS™ pentru dispozitive mobile, împreună cu tehnologia Live Color LED, oferă imagini de cea mai bună calitate şi culori vii, indiferent că vorbim de rularea de jocuri video sau de vizionarea de filme.

 

La fel ca smartphone-urile noi, şi tabletele includ suport pentru redarea fişierelor High-Resolution direct prin ieşirea de căşti. A fost încorporată şi tehnologia Sony DSEE HX care îmbunătăţeşte calitatea fişierelor audio comprimate (MP3, AAC), apropiindu-le de standardul High-Resolution.*4 Ambele dispozitive sunt echipate cu tehnologii de reducere a zgomotului, eliminând aproximativ 98%*5 din sunetele ambientale.

 

*1: Funcţionalitate disponibilă pe Xperia Z3, Xperia Z3 Compact şi Xperia Z3 Tablet Compact începând cu noiembrie 2014. Sunt necesare folosirea unei console PS4, al unui controller wireless DUALSHOCK®4, al reţelei Sony Entertainment Network şi al unei conexiuni de Internet de mare viteză. Unele jocuri s-ar putea să nu ofere această funcţionalitate. Este necesară cea mai nouă versiune a System Software Update-ului pentru PS4. Aplicaţia PS4 Remote Play necesară pe telefonul Xperia.

*2: Conform standardelor IP65 şi IP68, dispozitivele Xperia Z3,Xperia Z3 Compact şi Xperia Z3 Tablet Compact sunt protejate de praf şi de apă. Toate porturile şi intrările trebuie acoperite, dispozitivele au cel mai înalt grad de rezistență la praf (i) şi la jeturi de apă cu presiune scăzută din orice direcţie (ii), conform IP65; şi/sau (iii) pot fi ţinute sub apă la o adâncime de 1,5 m pentru o perioadă de până la 30 de minute, conform IP68.

*3: Verde argintiu disponibil doar în anumite regiuni.

*4: Fidelitate maximă de 96KHz/24 bit.

*5: Bazat pe cercetări Sony. Folosit împreună cu căştile care elimină zgomotele de fundal MDR-NC31EM sau MDR-NC31, MDR-NC033, MDR-NWNC33, MDR-NWN33S comercializate din octombrie 2009 pentru a fi folosite cu Walkman®. Zgomotul de fundal nu este eliminat complet.

*6: Tabletele compacte sunt definite de Strategy Analytics ca tablete cu diagonala ecranului mai mare de 7 inci şi mai mică de 9 inci. Z3 Tablet Compact este rezistent la praf şi la apă (în conformitate cu standardele IP65/68), având la bază un procesor cu patru nuclee Qualcomm MSM8974AB la 2.5GHz şi 3GB memorie RAM. Specificaţii verificate de serviciul SpecTRAX al Strategy Analytics din septembrie 2014. Pentru mai multe informaţii despre rezultatele Strategy Analytics vizitaţi: www.sonymobile.com/testresults

 

 

Pop Adrian

Pop Adrian

Love to help :)

Leave a Reply