Sony oferă gratuit utilizatorilor cinci filme în format 4K Ultra HD nominalizate la premiile BAFTA și Oscar

Cumpărătorii de televizoare 4K Ultra HD Sony BRAVIA™, ediția 2014, pot beneficia de oferta specială ce le aduce filme produse de Sony Pictures Entertainment la rezoluție 4K. Prin oferta „Privilege Movies‟, cei care achiziționează televizoarele BRAVIA din seriile X9 și S9* participante la promoție primesc 5 filme la rezoluție nativă 4K, disponibile pe un hard drive portabil, dintr-o selecție de 10 titluri, fără niciun cost suplimentar. Cumpărătorii pot intra în posesia pachetului prin accesarea site-ului Sony, după ce fac dovada achiziției.

Această campanie Sony se aliniază la tendința de evoluţie rapidă a adoptării tehnologiei 4K, susținută și de o serie de furnizori de servicii de streaming prin Internet, precum Netflix sau Amazon, care în acest moment creează sau testează transmiterea de programe 4K.

Suita de filme dintre care cumpărătorii pot alege include cele mai cunoscute pelicule clasice sau contemporane, nominalizate la premiile BAFTA și Oscar:

 

1.       The Amazing Spider-Man

2.       The Amazing Spider Man 2

3.       Moneyball

4.       Premium Rush

5.       Total Recall

6.       Salt

7.       Ghostbusters

8.       The Patriot

9.       Battle LA

10.      Captain Phillips

Promoția este valabilă în perioada 31 octombrie – 27 decembrie, iar dovada achiziției pe site-ul Sony trebuie realizată înainte de 31 ianuarie 2015. De asemenea, beneficiarii trebuie să deblocheze filmele până la data de 30 septembrie 2015 și să le vizioneze până la 30 septembrie 2016. Filmele pot fi deblocate pe pagina campaniei disponibilă pe link-ul următor: https://www.sony.ro/support/ro/campaigns/4kprivilege.

Pe lângă cele şapte serii de televizoare 4K prezente pe piață, Sony a prezentat recent noul BRAVIA S90, care este deja disponibil în magazine și poate fi comandat direct de la Sony. Disponibil cu diagonale de 75 de inci sau 65 de inci, noul televizor are un ecran perfect curbat şi oferă imagini 4K naturale, clare, luminoase și pline de culoare. Noul sistem de sunet pe 4.2 canale Multi-angle Live Speaker foloseşte incinte acustice precis direcţionate pentru a oferi un sunet surround de 360°. Preţul modelului BRAVIA S90 de 75 de inci pornește de la 6.999 de euro, în timp ce versiunea cu diagonala de 65 de inci va putea fi achiziţionat pentru un preţ pornind de la 3.999 de euro.

Pentru mai multe informații despre televizoarele 4K Ultra HD de la Sony, accesați Sony.ro

*Seriile televizoare 4K care fac parte din promoție sunt Sony BRAVIA S9005, Sony BRAVIA X9005/X9505.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *