Sony a anunţat Life Space UX, un nou concept care foloseşte spaţiul înconjurător pentru a genera noi experienţe, la International CES. În cadrul conferinţei care a avut loc în ianuarie 2014 a fost prezentat proiectorul Ultra Short Throw cu rezoluţie 4K*, planificat să fie lansat pe piaţa din SUA la sfârşitul lunii septembrie, alături de un ecran de amplasat pe suprafaţa meselor, un ecran de tavan şi noi modele de montare pe perete.

La IFA 2014, Sony a prezentat în premieră în Europa evoluţia conceptului Life Space UX, inclusiv prototipuri construite cu ajutorul noilor tehnologii.Printre aceste produse experimentale se numără şi becurile LED cu boxe încorporate care se conectează wireless la smartphone, transformând întreaga casă într-un spaţiu muzical. Sony a expus şi un nou proiector ultra-short throw foarte de compact, în formă de cub şi rezistent la apă, care poziţionat pe frigider sau în baie poate proiecta o imagine de 23 inci care se poate manipula prin control de tip touch.

Proiectorul Sony Ultra Short throw cu rezoluţie 4K, primul produs din nou serie Life Space UX, va fi lansat în Europa în vara anului 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.