TP-LINK, producător de echipamente de netwoking și lider mondial și local pe segmentul routerelor wireless, lansează o gamă nouă de dispozitive wireless pentru birouri mici și spații de locuit în cadrul salonului de electronice Computex, al doilea cel mai mare eveniment de tehnologie la nivel global, ce se derulează în perioada 3 – 7 iunie 2014 la Taipei Unul dintre cele mai așteptate produse, routerul AC 1900 Archer C9, extinde gama de routere wireless bazate pe noul standard 802.11ac, oferind utilizatorului o viteză de transmitere a datelor de până la 1,9Gbps, cu 1,3Gbps în banda de 5GHz și 600Mbps pe canalul de 2,4GHz.

Funcția de optimizare a transmisiei de date permite utilizatorului să obțină cel mai bun semnal, indiferent de poziția față de router, în timp ce rata de transfer NAT WAN-LAN poate atinge până la 900Mbps. Portul USB 3.0 ultra-rapid asigură partajarea de imprimante, dar și de conținut video, iar aplicația TP-LINK Tether, pentru iOS și Android, oferă utilizatorilor cel mai simplu mod de accesare, gestionare și partajare a resurselor și dispozitivelor conectate la rețea.

Router LTE portabil cu funcție de hard disk extern wireless, ideal pentru călătorul modern TP-LINK lansează, de asemenea, noi soluții de conectare mobilă, routerul LTE portabil TP-LINK M7350 oferind o viteză wireless de până la 150Mbps. Tehnologia LTE Cat4, alături de benzile de 2,4GHz/5GHz, permit utilizatorului să beneficieze de o experiență de navigare online fluidă și plăcută. Cu un spațiu de stocare de până la 32GB, dispozitivul poate fi utilizat ca HDD wireless portabil, al cărui conținut poate fi accesat prin intermediul unui cablu USB sau Wi-Fi.

Amplificatorul de semnal AC750 RE200 oferă acoperire impresionantă pentru rețelele AC Amplificatorul de semnal conectabil direct la rețeaua electrică TP-LINK AC750 RE200 poate extinde fără efort rețeaua Wi-Fi prin intermediul cablurilor electrice deja existente, fără a mai fi nevoie de alte modificări sau cabluri. În plus, acesta transmite semnalul wireless pentru a fi captat de toate dispozitive Wi-Fi aflate în diferite zone ale casei sau ale biroului, eliminând astfel ”zonele moarte”, totul într-un dispozitiv elegant, de dimensiuni reduse.

TP-LINK RE200 îmbină standardul wireless 802.11ac cu setări avansate de securitate și compatibilitate sporită, transformând amplificatorul de semnal într-o soluție sigură, de înaltă viteză, care va permite îmbunătățirea considerabilă a acoperirii rețelei în spații vaste de locuit, hoteluri sau birouri mici.

Adaptor USB wireless dual band AC600 Archer T2U

TP-LINK lansează, de asemenea, adaptorul USB wireless dual band AC600 Archer T2U, în noul  standard Wi-Fi, care asigură un transfer al datelor de trei ori mai rapid decît standardul N. Cu o viteză wireless de 433Mbps pe frecvența liberă de 5GHz și 150Mbps în banda 2,4GHz, Archer T2U este alegerea perfectă pentru streaming HD fără întreruperi, jocuri online și alte aplicații care necesită lărgime mare de bandă.

Archer T2U totalizează o viteză wireless de 600Mbps în standard 802.11ac, îmbunătățind capacitățile wireless ale laptopurilor sau calculatoarelor utilizatorilor, făcându-le, în același timp, funcționale și cu rețelele wireless aflate în banda de frecvență de 5GHz și cu cele aflate în banda de 2,4GHz. Astfel, aplicațiile zilnice ca trimiterea de email-uri și navigarea pe internet pot rula în banda de 2,GHz, iar aplicațiile sensibile la întreruperi precum jocurile online și streaming video HD pot utiliza banda de 5GHz, toate în același timp.

Adaptorul de rețea AV1000 Gigabit, cel mai rapid standard powerline de până acum  Compania prezintă în cadrul evenimentului adaptorul de rețea AV1000 Gigabit TL-PA8010P, cel mai rapid dispozitiv de acest gen, în standardul HomePlug AV2. Cu o lățime de bandă de până la 1Gigabit, utilizatorii se pot bucura de viteze crescute atât în propria locuință, cât și în spații de birouri, adaptorul asigurând astfel un streaming HD de calitate superioară, precum și o experiență de gaming online fără compromisuri.

Transferul de date prin intermediul rețelei electrice asigură o conexiune stabilă, cu posibilitatea conectării simultane a mai multor dispozitive ce efectuează acțiuni cu un consum intens de bandă.

TP-LINK va lansa echipamente de rețea în noul standard AC și în România din a doua jumătate a acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *