UTOK Hello 7Qimbina versatilitatea unei tablete ultraportabile de 7 inch cu performantele unui smartphone cu procesor Quad Corela 1.3 GHzsi conectivitate 3Gextinsa. In plus, UTOK Hello 7Q aduce atat posibilitatea de initiere a apelurilor prin intermediul retelelor de telefonie, cat si pe cea a trimiterii mesajelor de tip text. Specificatiile tehnice includ memoria RAM de 1GB DDR 3, memoria interna de 8 GB, ce poate fi extinsa prin intermediul unui card microSD de pana la 32 GB si sistemul de operare Android Jelly Bean 4.2.

Dorim sa oferim consumatorilor gadget-ul care imbina perfect functiile pe care acestia le folosesc in fiecare zi, cu specificatiile tehnice ce definesc un produs de top. De aceea UTOK Hello 7Q este echipat cu un procesor Quad Core, capabil sa duca la bun sfarsit orice task, cu un ecran de 7 inch ce ofera mai mult spatiu pentru cei ce nu se multumesc cu dimensiunile un smartphone obisnuit, dar care vor sa aiba in permanenta posibilitatea de a initia apeluri si de a trimite mesaje text. Avem convingerea ca UTOK Hello 7Q reprezinta raspunsul dilemei celor care trebuie sa aleaga intre un smartphone si o tableta.” a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

UTOK Hello 7Q exceleaza de asemenea la capitolul conectivitate. Pe langa vitezele 3G de pana la 21 Mbps, utilizatorii se pot baza pe WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, navigatia prin GPS, Radio FM si pe Miracast, tehnologia ce transpune imaginea pe un televizor sau un monitor, prin conexiunea WiFi.

Alaturi de specificatiile tehnice, UTOK Hello 7Q include servicii si aplicatii preinstalate ce asigura fiecarui utilizator beneficii si continut multimedia de exceptie. Fiecare UTOK Hello 7Q include servicii precum garantia ce poate fi extinsa la 5 ani prin intermediul aplicatiei UTOK Now, o luna de acces gratuit in aplicatiile Seenow si Zonga, 100 de carti incluse, ce pot fi accesate prin intermediul aplicatiei preinstalate Elefant eBooks Reader si aplicatia sociala de going out Getlokal.

UTOK Hello 7Q este disponibil incepand de astazi, 3 septembrie, la un pret de 399 lei.

Toate detaliile tabletei UTOK Hello 7Q sunt disponibile pe noua versiune a site-ului UTOK. Acesta aduce un design nou, cu elemente redesenate intr-un context mai simplu si curat, in concordanta cu noua linie de imagine a brand-ului, precum si o mai buna structurare a informatiilor disponibile pe site.

Despre UTOK. UTOK surprinde fanii tehnologiei prin smartphone-uri si tablete caracterizate prin specificatii de top si accesibilitate. Printre modelele de succes se numara puternicele smartphone-uri Dual SIM UTOK 5008 si UTOK 500Q HD si UTOK 1010Q, cea mai subtire tableta de 10.1 inch din gama si UTOK i700 , tableta performanta cu procesor Intel®Atom™. Pe langa gama performanta, UTOK aduce consumatorilor de tehnologie beneficii precum 5 ani garantie, filme, seriale si emisiuni gratuite timp de o luna, 100 de carti incluse gratuit in fiecare tableta si smartphone si acces la 20 de milioane de melodii timp de o luna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *